1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Gyorskeresés Találja meg álmai otthonát

Minimum Szoba/Fürdő
Árfekvés
-
Jelentkezzen be
You must be logged in to save properties to your favorites! Please log in.
Jelentkezzen be

Mezőtúr, eladó, kiváló tervezés alapján épített, igényes kivitelezésű családi ház, új ingatlan! 79.000.000 Ft 67.000.000 Ft

Képek (20)

Mezőtúr, eladó, kiváló tervezés alapján épített, igényes kivitelezésű családi ház, új ingatlan!
Szoba 6
Alapterület (m2) 190
Telek mérete 793
Elhelyezkedés Családi házas zöldövezet
Építés éve 2022 Új építés
Fűtés Elektromos padlófűtés és klíma
Egyéb épület Garázs, medence, terasz

Adatlap

Az ingatlan jellemzése:

A 793 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett, részben parkosított, végső kivitelezésre vár. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, 15 cm hőszigeteléssel; a nagyrészt galériás belső tér mellett az emelet fa födémszerkezetre épített, teljes értékű lakótér; az ácsolt faszerkezet minden részén kőzetgyapot szigeteléssel; alacsony dőlésszögű mediterrán tetővel, cserép fedéssel.

Külső nyílászárói műanyag tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel ellátva. Fűtése: elektromos padlófűtésre kiépített, helyiségenként termosztáttal vezérelhető, takarékos fűtés rendszer; kiegészítő hűtése és fűtése 3 klíma által biztosított; meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. Elektromos áram ellátása 3x32A nappali valamint 1x25A és 2x16A vezérelt. A kert locsolását ásott kút szolgálja.

Az ingatlan belterének jellemzése:

A 190 m2 hasznos alapterületű épület 133 m2 földszinti élettérből, 40 m2 emeleti lakótérből és 17 m2 fő tartószerkezeten belül kialakított garázsból áll. A tervezés során fő szempont volt a nagy belmagasságú galéria, az egy teret alkotó, természetes fénnyel jól megvilágított konyha, étkező és nyitott nappali tér, mint a családi ház központi helyisége, mely terasz és kert kapcsolata által folytonos szabadság érzetet biztosít.

A központi élettérhez az épület első traktusában közvetlenül kapcsolódik egy impozáns könyvtárszoba és egy kisebb alapterületű zárt nappali, mely igény esetén vendégszobaként is szolgál. A családi ház hátsó traktusában került kialakításra az edzőterem, valamint a mosókonyha és háztartási tárolóhelyiség, továbbá egy autó parkolását biztosító garázs. A központi élettérből nyílik a fürdőszoba és a fürdőn belül önálló helyiségként került kialakításra a wc.  

Az emeleti szobák elérhetőségét biztosító szép ívű, karcsú lépcső a nappaliból indul és az emeltre érve egy nyitott közlekedőn át teljes rálátást biztosít a földszinti térre, majd ezt a légies könnyedség érzetet kiegészíti, a szobák nagy üvegablakain át a kert panorámája. Az emeleten három kisebb alapterületű szoba és egy gardróbhelyiséggel is rendelkező nagyobb hálószoba található.

Az ingatlan finanszírozása:

Az ingatlan megvásárlásához, piaci kamatozású hiteligénylés esetén, 30% önerő megléte mellett, mely lehet Babaváró hitel is, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt tudunk biztosítani. Az ingatlan finanszírozásához a CSOK Plusz támogatott hitel igénybe vehető, mely finanszírozás esetén akár 10% önerővel megvásárolható az ingatlan. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan környezetének jellemzése:

Mezőtúr az Észak-Alföld egyik kedvelt városa és egyben járási központ Jász-Nagykun Szolnok vármegyében. A település tömegközlekedésben a menetrend szerinti autóbusz forgalomra valamint a vasútra támaszkodik. Vasúton a Szolnok-Békéscsaba és Mezőtúr-Orosháza vonalakon, autóbusszal pedig a járáshoz tartozó települések irányából közelíthető meg. Közúti elérhetősége észak felől a 46-os számú úton az M4 autópálya felől, déli irányból pedig az M44 autóút felől lehetséges.

A 15.700 lelket számláló településen több bölcsőde, óvoda, általános és középiskola várja az itt élőket és a városba költöző, gyermeket nevelő családokat. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.
Mezőtúr, eladó, kiváló tervezés alapján épített, igényes kivitelezésű családi ház, új ingatlan!
Mezőtúr 5400
Megye: Jász-Nagykun-Szolnok
Tipus: Eladó
Ref #: 2023073101
Kategória: Családi ház
Ügynökök
Egri Zsolt

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36302489317

Részletek

Szoba: 6
Alapterület (m2) : 190
Telek mérete: 793
Elhelyezkedés: Családi házas zöldövezet
Fűtés: Elektromos padlófűtés és klíma
Építés éve: 2022 Új építés
Egyéb épület: Garázs, medence, terasz
Mezőtúr, eladó, kiváló tervezés alapján épített, igényes kivitelezésű családi ház, új ingatlan!
Mezőtúr 5400
Megye: Jász-Nagykun-Szolnok
Tipus: Eladó
Ref #: 2023073101
Kategória: Családi ház
Ügynökök
Egri Zsolt

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36302489317

Gallery

.